8 Eylül 2016 Perşembe

Bebek Bezi İncelemesi: Komili


 Bir arkadaşımın sayesinde Komili’ nin bebek bezi ürettiğinden haberim oldu. Merak ettim ve denemeye karar verdim. Ben Komili Bebek Bezini Şok Market’ ten 33’lü paketini 13.95 TL’ye aldım.
Dokusu: Komili Bebek Bezi, Türkiye'de ilk ve tek olarak, zeytinyağlı kremli iç yüzey ile bebek bezi üretmiştir. Bezin içi yumuşak, dışı ise ipeksi.


Kokusu : En çok dikkat ettiğim nokta ise bu oldu.  Hoş bir zeytinyağlı krem kokusu bulunuyor, bu koku kesinlikle rahatsız etmiyor aksine doğal bir esansı bulunuyor.

Bariyerleri:  Yüksek ve yumuşak. Dikkatli bağlandığında sıvıyı sızdırmıyor. Bariyerlerin eni diğer bezlere göre daha geniş. 

Emiciliği: İyi, sıvıyı güzel emip bezin içine hapsediyor. Uzun süre kuru tutan bir yapısı var.
İnceliği: Komili Bebek Bezi, diğer bezlere göre daha birazcık daha kalın. Bu durum bebek bezinde ağırlık yaratmamış ama emiciliğini kuvvetlendirmiş.

Bel bantları: Lastikli ve iyi yapışıyor. Lastikli bel bantları sayesinde bebeğimin oyun oynarken çok rahat. Hareketleri de hiç kısıtlanmıyor. 

Pişik yaptı mı?
 Formülündeki zeytinyağlı krem pişiğin ve kızarıklığın önlenmesine yardımcı olur.  Yani diyeceğim o ki Komili Bebek Bezi bizim testimizden geçti J


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder